OMEGA BON

Pierre Fonteyne**, Expert Worldskills

Jury 2019

Adrien et Cheng yu

Candidats 2019

Gregory et Alexandra

Candidats 2019

Jean-Pierre Buneau***

Jury 2019

Colin et Aurélie

Candidats 2019

Thomas Troupin, La Menuiserie*

Jury 2019

Philippe Fauchet*

Jury 2019

Maurane et Chloé

Candidats 2019

Dimitri Marit, Le Marit*

Jury 2019

Pamela et Claudia

Candidats 2019

Erik Denayer, Hof ter Imde

Jury 2019

Yannick et Jens

Candidats 2019

Olivier Bourguignon, Le D’Arville

Jury 2019

Damien et Quentin

Candidats 2019

Olivier Massart, Ô de vie

Jury 2019

Jimmy et Emilie

Candidats 2019

Eric Martin, La maison Lemonnier

Jury 2019

Eddy Deketeleare, L’Ecailler

Jury 2019
loading

De OMEGA BON-wedstrijd is een nationale kookwedstrijd die gezonde voeding wil promoten en tegelijk het ontluikende talent van de Belgische gastronomie van morgen een duwtje wil in de rug geven.

De eerste editie vond plaats op 30 januari 2018. De competitie richt zich tot horecastudenten van minimaal achttien jaar uit alle onderwijsnetten.

De wedstrijd wil gastronomie koppelen aan producten die natuurlijk rijk zijn aan Omega 3. Ze wordt georganiseerd door de groepering van EQUILIBRIUM Omega 3-producenten, in samenwerking met het IFAPME-Centrum van Luik-Hoei-Waremme.